fbpx

Koncept

One Bite Better gør det nemmere at træffe det sunde valg uden at skulle tælle kalorier, eller sætte sig ind i alle detaljer omkring ernæringslæren.Vi vil gøre det nemt at leve sundt, selvom du spiser meget takeaway/spiser ude eller spiser på farten.
Vi vil gerne hjælpe dig med at spare din tid i en travl hverdag, så du ikke skal bruge den på indkøb, madlavning og opvask, og uden at skulle gå på kompromis med din sundhed eller livsstilsvalg.

Vi ønsker at gøre det mere gennemsigtigt at spise takeaway, så du kan være med til at tage stilling til hvad du kommer i din krop.
Vi ønsker at gøre det nemmere at spise ude eller hente med hjem, selvom du har nogle specifikke krav til din kost

One Bite Better lærer dig løbende at kende, således at de tre forslag forbedrer sig fra gang til gang. Det eneste du skal bekymre dig om er, hvad du mest har lyst til at spise.

Hvad er det lige det handler om?

Vi spiser mere og mere ude. Ikke nødvendigvis på restaurant, men en morgenmad to-go, en frokost når vi skal fra A til B, eller takeaway med hjem. Vi køber tid til at hygge os eller arbejde lidt længere, ved at købe vores mad helt eller delvist færdigt. Og det er der i udgangspunktet intet galt i, men det kan være utrolig svært at gennemskue hvad der er i den mad vi køber og hvordan netop dette måltid er i forhold til dit behov. Dette betyder ikke at der ikke skal være plads til at købe noget "snask" en gang imellem - også med en sund livsstil, men køber du 2-3-4-5 eller flere gange dine måltider på en uge, betyder deres indhold noget for din sundhed. Derfor er vi gået igang med at screene caféer/restauranter og takeaway spots, og næringsberegne deres indhold på menukortet. Så kan vi nemlig hjælpe dig til at vælge det måltid fra menuen, der passer bedst til dit næringsbehov.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du downloader appen - som er gratis! Som bruger af appen, laver du en profil ved at svare på nogle få spørgsmål. Herefter beregner One Bite Better dit unikke behov for kalorier, fedt, protein, kulhydrat, salt, sukker og kostfibre. Appen kender altså dit behov for næste måltid. Bum! Så er du igang og kan nu blive vejledt i det sundeste valg i nærheden af dig, næste gang du skal købe noget mad.

Hvordan fungerer det så?

Det fungerer så enkelt, at du tager One Bite Better frem når du er sulten eller ønsker at købe mad, hvorefter vi fortæller dig hvilke af de hovedmåltider der findes tættest på dig blandt vores samarbejdspartnere, som ville passe bedst til dig. Du ved altså at de måltider du får vist, passer til dit behov for kalorier, fedt, protein, kulhydrat, salt, sukker og kostfibre - så det er ikke noget du skal tænke over og det er ikke noget du skal tracke eller taste ind selv - du skal kun tage stilling til, hvad du allermest har lyst til at spise af de muligheder der findes i nærheden af dig. Når du har valgt dit måltid, guider vi dig hen til restauranten eller caféen og du kan herefter nyde dit måltid med den allerbedste samvittighed. Nemt, ikke?

Hvad et det vigtigste om One Bite Better?

...at vi gør det nemt at vælge sundt, når du køber mad ude! One Bite Better er ikke fanatisk. Der er ikke noget der er forbudt eller syndigt. For sådan skal det aldrig være at spise. Vi udvælger nøje de bedste spisesteder og screener deres menu, så vi ved, at alle måltider i appen holder et højt niveau: på smag og sundhed. Vi viser dig de bedste valg, der findes omkring dig, og sikrer derfor, at dét at købe din mad ude er lige så nemt og lækkert som det plejer, men ikke behøver være et kompromis på din sundhed.

Så nemt er det!

Hent appen gratis og opret din profil, hvorefter vi beregner dit unikke ernæringsbehov.
Find nemt de tre sundeste måltider, til netop dig, i nærheden af hvor du befinder dig.
Hent og nyd dit sunde måltid!
Vil du også gerne tage sundere valg, når du spiser ude eller køber mad med hjem? Vi er klar til at hjælpe dig med at finde netop det der matcher dit næringsbehov bedst muligt Nemt & hurtigt!

Download nu!

Vi ønsker at gøre det mere gennemsigtigt at spise takeaway,
så du kan være med til at tage stilling til hvad du kommer i din krop
!

Vores samarbejdspartnere